Burse pentru studenții de la informatică

BURSE pentru STUDENTII DE LA INFORMATICA "Realizează-te în Oradea!"

Studenții la INFORMATICA din afara Oradiei - cazare si masă

Potrivit hotărârii Consiliului Local Oradea, studenţii din alte localităţi care studiază la specializarea INFORMATICA la Universitatea din Oradea vor beneficia de anul viitor de un sprijin financiar pentru acoperirea cheltuielilor cu masa şi cazare.

Bursa se va acorda prin intermediul facultăţii şi va fi virată studenţilor integralişti care nu au credite restante la început de an universitar şi care pot prezenta o adeverinţă sau un contract de muncă din care să reiasă că au făcut practică la una din firmele locale de IT.

Burse lunare de 200 lei pentru studentii din ORADEA

Potrivit hotărârii de Consiliului Local, elevii de clasele a XI-a şi a XII-a înscrişi la secţiile matematică şi informatică de la liceele şi colegiile orădene vor beneficia de burse lunare în valoare de 200 lei.

"Bursa va fi finanţată din bugetul local al municipiului şi se va acorda elevilor din clasa a XI-a începând cu semestrul II (din luna februarie a anului), iar pentru elevii din clasele a XII pe tot parcursul anului şcolar", se menţionează în raportul de specialitate anexat proiectului de hotărâre.

... pentru elevii cu medii peste 8,50

Bursele se vor acorda elevilor de la profil real (matematică, informatică) sau care au obţinut rezultate deosebite la concursuri de specialitate (robotică, informatică, matematică) indiferent de profilul la care sunt înscrişi.
De acest sprijin financiar vor beneficia elevii care au obţinut media generală de cel puţin 8,50 şi nota 10 la purtare în anul anterior.

Bursierii se vor obliga printr-un contract încheiat de municipalitate cu tutorele lor ca la finalul clasei a XII-a să se înscrie şi să fie admişi la una din specializările IT a universităţii orădene.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.