:: :: Concursul de matematică "Gheorghe S. Nadiu" ::

Prezentare

Program

Gheorghe S. Nadiu

Propuneri de probleme

Subiecte

Rezultate

Contact

     În perioada 20-21 aprilie 2011, se va desfăşura la Oradea, sub egida Departamentului de Matematică şi Informatică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe a Universităţii din Oradea, a Filialei Bihor a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România şi a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Bihor, prima ediţie a

Concursului de matematică „Gheorghe S. Nadiu”

important eveniment educaţional şi ştiinţific, menit să stimuleze şi să promoveze valorile reale din învăţământul românesc.
     Această primă ediţie a Concursului de matematică “Gheorghe S. Nadiu” este ediţia pilot a acestui concurs organizat în memoria marelui matematician orădean, Gheorghe S. Nadiu şi se va desfăşura în cadrul fazei naţionale a Olimpiadei de Matematică, olimpiadă care în acest an se desfăşoară la Oradea. Astfel, la această ediţie a concursului vor participa elevii claselor VII - XII care s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de matematică dar care nu participă la barajul pentru lotul naţional de matematică. Începând de anul viitor, vom organiza acest concurs sub o altă formă, şi anume, ca un concurs interjudeţean de matematică la care să participe cei mai buni elevi de liceu.

Comisia de Organizare